Ny bok: Vattendansen och det intuitiva måleriet

 

ny akvarellbok

Jag hoppas att ni inte missat att jag släppt en ny akvarellbok sedan i våras.

Vad den handlar om? Jo! Lär dig släppa kontrollen och låt vattnet och pigmentet mötas i sin ”vattendans” för att nästan helt på egen hand skapa fantastiska bilder. Att träna upp ditt seende och att lyssna till din intuition är också en viktig del i den kreativa processen. Här ges värdefulla övningar i just det. Du får bland annat tips på hur du kan skapa former och balans med hjälp av ljus och mörker, hur vattnet kan åstadkomma spännande effekter och hur du med en enda färg kan måla en nyansrik bild. På vägen lär du dig att måla havslandskap, berg och skog på ett enkelt och inspirerande sätt!

Boken finns att köpa i bokhandeln

Prenumerera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev (e-post).