Almanacka 2021 finns till försäljning

Tema Kreta med akvareller av Johan Ramberg 

Äntligen! Har jag min almanacka till 2021 klar till försäljning. Temat blir minnen från min resa till Kreta som jag lyckade hinna med i februari innan allt stängde ner. Det var en resa mellan högt och lågt. Vi bodde på utkylda all-inclusive hotell men fick fina guidade turer till några Kretas många fantastiska kulturarv. Utrustad med akvarellfärger och papper satt jag sedan på hotellrummet och försökte måla av mina foton. Jag hittade också en liten halvshavig by intill hotellet. Risiga bakgårdar och trånga gränder blev finfina motiv. Femton målningar som jag var mer eller mindre nöjd med, Det är jag nöjd med. Många av målningarna är de från min påskutställning i våras.

Vill ni ta del av min resa kan ni beställa almanacka av mig för 160:-. Jag skickar den gärna i postens blå påse (79:-) till dig. Maila din beställning till mig!

Eller hämta den i min ateljé

Hörnet Kungsgatan / Sturegatan Malmö  Tel. 0730 58 47 81

Visst kan ni behöva drömma er bort i dessa tider.

Här är min påskutställning ->

 

Prenumerera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev (e-post).