Weekendkurs: Skog och träd 28 – 29 maj

Denna kurs kommer att handla om att fånga känslan av skog. Vi tar oss an skogens komplexa verklighet. Istället för att bara måla av alla detaljer finns det flera sätt du kan använda för att förenkla skogen och ändå få dess känsla. Vi lär oss att måla skog i flera lager med positiva stammar men också med utsparade stammar. Vi experimenterar med olika sätt att skapa linjer och konturer. Slutligen leker vi med abstrakta skogsrum.

Material: Ta med dina egna färger, papper och penslar

Mat: Du kan följa med ut och äta lunch på kvarterskrogen. Annars kan du ta med dig egen matsäck.

Anmälningsavgift: 300:- Din plats på kursen är inte bekräftad förrän anmälnings-avgiften är betald. Maila först och anmäl dig. Betala helst inom en vecka efter bekräftelse. (Se betalningsuppgifter nedan) Avgiften betalas ej tillbaka om du måsta hoppa av, utan endast om jag ställer in kursen

Betalning av restbelopp: 1500:- Endera kan du betala kontant vid kursens början eller ännu hellre sätta in pengar på mitt PG-konto 1070890-7 under veckan före kursen (maila gärna i så fall att du satt in pengar) Jag har även swish (tel. nr. 0730584781)

Tid: 26/3 – 27/3  kl.10 – 16 med en timmes lunch

Plats: Ateljé Johan Ramberg, Hörnet Sturegatan/Kungsgatan, Malmö

Totalpris: 1800Kr

Anmälan: E-post: johan.ramberg@icloud.com Tel. 0730 58 47 81